Image

Over ons

Elk kind heeft unieke talenten en een eigen groeipad om zich te ontwikkelen. School speelt hierin een belangrijke rol en zelfvertrouwen is hierbij de belangrijkste brandstof. En daar komen wij om de hoek kijken!

Text media image

Wij maken leren toegankelijk voor iedereen

Leerkrachten hebben hun handen vaak vol, met als gevolg dat niet ieder kind genoeg (of de juiste) aandacht krijgt. Wij zetten ons in om de beste, betaalbare manier te vinden voor kinderen om hun pad te vinden.

Dat betekent extra hulp met schoolvakken, maar we gaan verder dan dat. Want goed meekomen op school zorgt voor het zelfvertrouwen. En dat is voor elk kind nodig is om hun eigen top te bereiken.

Text media image

Misschien ken je ons al…

Studira is een gloednieuw product van Futurewhiz. Dat betekent dat wij van dezelfde makers zijn als Squla en WRTS. We hebben dus al jarenlange ervaring in het ontwikkelen van producten om kinderen te helpen leren.

The team
powering Studira

Nienke
Lessenmaker

Favorite subject:

Favoriete vak
op de basisschool:
Taal

Moeilijkste vak

op de basisschool:
Rekenen

Hoe heb je dat aangepakt?
“M’n vader hielp me samen de lastige sommen oplossen. Handige oefenplatformen waren er toen nog niet.”

Willemijn

Favorite subject:

Vraag, compliment of klacht? Neem contact met ons op!

Let’s go! 👍

Wil je ons een vraag stellen? Als laatste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes rondom ons product? Of heb je een vraag of een klacht? Stuur een e-mail naar contact@studira.nl met je verzoek. We reageren zo snel mogelijk!