Doelgericht oefenen
in groep 8

Studira helpt met zelfstandig en doelgericht oefenen met de onderwerpen waar je kind zich in kan verbeteren.
Ook voor toetsen. Een uniek leerpad dat past bij jouw niveau.

Logo 1
Logo 2
Logo 3
Logo 4

Het laatste jaar op de basisschool

In groep 8 bereid je kind zich voor op het schooladvies en kijken jullie alvast vooruit naar de middelbare school. De laatste loodjes en een afsluiting van de basisschooltijd!

Puntjes op de i voor de eindtoets

Met Studira oefent je kind op eigen niveau. Voor rekenen, begrijpend lezen of taal, of gericht voor de schooltoetsen (zoals Cito, IEP, ROUTE8 en meer) met duizenden oefeningen.

Weten waar je aan toe bent

Een toets voor het eerst doen kan spannend zijn. Oefen daarom met de schooltoetsen volgens het eigen unieke leerpad van jouw kind en stel je doel om te bereiken.

Text media image

Klaar voor de middelbare school?

In groep 8 bereidt je kind zich voor op het schooladvies en de afsluiting van de basisschool. Spannende ervaringen voor je kind. Het geeft rust en focus om op eigen tempo te oefenen met de eindtoetsen, de onderwerpen van de afgelopen jaren te herhalen en te verdiepen. Én een goede basis voor het voortgezet onderwijs.

Text media image

Onbeperkt oefenen op je eigen tempo

Vaak heeft een kind moeite met 1 of 2 specifieke vakken. Uit duizenden oefeningen wordt automatisch een uniek leerpad samengesteld passend bij het doel dat je stelt, én bij het niveau van jouw kind. Zo kan je zelfstandig en doelgericht oefenen.

Text media image

Warmdraaien voor de eindtoets

Het is fijn om te weten waar je aan toe bent bij de eindtoets. In PlatoPlus oefen je gericht op de vakken die je kind lastig vindt, op de manier waarop ze getoetst worden bij CITO, ROUTE8, IEP, Dia en AMN eindtoetsen. Oefen op je eigen niveau en ga vol zelfvertrouwen op weg naar jouw schooladvies.

Dit vinden andere ouders 👇

 • Eigen snelheid en niveau

  “Het spreekt me aan dat Studira doelen stelt met focus voor precies het vak waar mijn zoon moeite mee heeft, op zijn eigen snelheid en niveau.”

  Tirza, Utrecht

 • Minder gespannen voor de toets

  “Mijn kinderen waren telkens gespannen voor de toetsen op school. Het geeft ze rust om overzicht te hebben en te weten wat ze moeten kunnen.”


  Marissa, Amersfoort

 • Meer zelfvertrouwen

  “Door de oefeningen meerdere keren te doen ontwikkelt het zelfvertrouwen van mijn kind. Het helpt hem op zijn niveau te komen en zelfstandiger te voelen.”


  Nienke, Rotterdam

Start nu met doelgericht oefenen

Begrijpend lezen
Taal
Redactiesommen
Rekenen

Ontwikkel je zelfvertrouwen en vaardigheden met doelgerichte oefeningen voor de vakken en eindtoets in groep 8.

Logo 1
Logo 2
Logo 3