Doelgericht oefenen
in groep 6

Studira helpt met zelfstandig en doelgericht oefenen met de onderwerpen waar je kind in kan verbeteren. Ook met schooltoetsen.
Zo behalen kinderen in groep 6 op een gestructureerde manier grote vooruitgang.

Logo 1
Logo 2
Logo 3

Het start in groep 6

De stof in groep 6 vormt de basis voor de komende jaren. Nieuwe strategieën en onderwerpen, nieuwe uitdagingen.

Zelfvertrouwen in de bovenbouw

Met Studira oefen je op jouw niveau met oefeningen die je uitdagen en bij veel oefeningen staat er uitleg als dat nodig is. Zo ontwikkel je je zelfvertrouwen in de bovenbouw!

Structuur
voor je kind

De oefeningen helpen de vaardigheden van je kind te verbeteren, zonder te verdwalen in een overvloed aan vakken en oefeningen.
Stapje voor stapje naar het volgende niveau.

Text media image

De vele uitdagingen van groep 6

Spelling wordt steeds complexer, het niveau van begrijpend lezen gaat omhoog en je kind leert diverse nieuwe rekenonderdelen. Door het jaar heen zijn er verschillende tests om het niveau van je kind te toetsen. Vaak heeft een kind moeite met 1 of 2 vakken, of met de toetsen.
Meer weten over de vakken?
Bekijk de pagina’s van rekenen en begrijpend lezen

Text media image

Zelfstandig en doelgericht oefenen

Studira helpt met zelfstandig en doelgericht verbeteren van de onderwerpen die je kind lastig vindt. Je stelt een oefendoel, waarna je kind zelfstandig en doelgericht oefent. De oefeningen passen zich aan, zodat jouw kind altijd op eigen niveau oefent. Door te werken aan automatisering ontwikkelt het zelfvertrouwen.

Text media image

Structuur voor je kind

In groep 6 leert je kind nog om te plannen en tijd in te delen. Daarom kan je in Studira doelen stellen om voor te oefenen. Studira biedt op basis hiervan een uniek leerpad, met oefeningen voor vakken, onderwerpen en schooltoetsen. Zo behoudt je kind het overzicht.

Wat vinden ouders en kinderen van Studira?

 • Zelfstandig vertrouwen krijgen

  “Door de oefeningen meerdere keren te doen ontwikkelt het zelfvertrouwen van mijn kind. Het helpt hem op zijn niveau te komen en zelfstandiger te voelen.”


  Nienke, Rotterdam

 • Oefent wat hij moeilijk vind

  “Op andere platforms oefende mijn kind eigenlijk alleen wat hij leuk vond en niet waar hij aan moest werken. Dit is met dit platform opgelost.”


  Peter, Amersfoort

 • Eigen snelheid en niveau

  “Het spreekt me aan dat Studira doelen stelt met focus voor precies het vak waar mijn zoon moeite mee heeft, op zijn eigen snelheid en niveau.”

  Tirza, Utrecht

Start nu met doelgericht oefenen

Redactiesommen
Rekenen
Taal
Begrijpend lezen

Ontwikkel je zelfvertrouwen en vaardigheden met doelgerichte oefeningen voor groep 6. In jouw tempo naar je beoogde niveau.

Logo 1
Logo 2
Logo 3
Logo 4