Image

Doelgericht begrijpend lezen oefenen

Studira helpt jouw kind met begrijpend lezen en taal binnen door jou gestelde leerdoelen. Duizenden oefeningen met uitleg passend bij de lesstof van groep 6, 7 en 8.

Logo 1
Logo 2
Logo 3

Doelgericht leren & oefenen

Geen afleiding van andere vakken. Wij bieden precies de oefeningen waar je kind hulp bij nodig heeft . Dit geeft rust en focus voor je kind en voor jou als ouder.

Leestoetsen
oefenen

Wij helpen je kind gericht begrijpend lezen en taaloefeningen te begrijpen. Bij het oefenen voor schooltoetsen gebruiken we de vraagstelling van de Cito, IEP en Route8 toetsen.

Vaardigheid
vergroten

Vaardigheid vergroten en onderhouden is heel belangrijk. Met Studira blijft jouw kind oefenen met lezen en begrijpend lezen én onderhouden we de woordenschat.

Text media image

Hét platform om met een doel te leren

Als ouder wil je je kind zo goed mogelijk helpen met begrijpend lezen. Veel leerplatformen bieden een doolhof aan oefeningen, waardoor je kind niet altijd met de juiste dingen bezig is. Wij doen het anders. Met Studira werk je vanuit leerdoelen toe naar resultaat in de bovenbouw.
Bekijk de pagina’s voor groep 6groep 7 en groep 8.

Text media image

Wij doen het werk, jouw kind gaat vooruit

Met Studira werkt jouw kind stap voor stap naar een leerdoel toe. We zetten oefeningen klaar die zijn afgestemd op het doel, tempo en niveau van je kind. Zo weet je zeker dat je kind de juiste oefeningen doet om vooruit te komen.

Text media image

De juiste oefening op het juiste moment

Woordenschat, begrijpend lezen of zinsbouw – en nog veel meer. Je kind gaat aan de slag met de passende uitdaging uit onze collectie met duizenden oefeningen, binnen door jou gekozen doelen.

Studira Junior Einstein Gynzy kids
Geschikt voor de bovenbouw van de basisschool
Geschikt voor de bovenbouw van de basisschool Studira Junior Einstein Gynzy kids
Geen advertenties
Geen advertenties Studira Junior Einstein Gynzy kids
Rapportages voor ouders (komt binnenkort)
Rapportages voor ouders (komt binnenkort) Studira Junior Einstein Gynzy kids
Doelgericht en effectief oefenen
Doelgericht en effectief oefenen Studira Junior Einstein Gynzy kids
Uitleg bij de oefeningen
Uitleg bij de oefeningen Studira Junior Einstein Gynzy kids

Overtuigd van de voordelen?

Taal
Grammatica
Woordenschat
Spelling

Begrijpend lezen omvat een groot aantal onderwerpen, die bij Studira onder de volgende kopjes langskomen:

Begrijpend lezen: Basis, Basisbegrippen, Tekstsoorten en tekstdoelen herkennen, Begrijpend lezen oefenteksten, Verhalen en amuserende teksten, Infoteksten, Oproepen, Betogende teksten, Begrijpend lezen eindtoets, Interpreteren, Samenvatten, Opzoeken
Taalverzorging: Spelling, Werkwoorden en Niet-werkwoorden, Spelfouten herkennen, Grammatica, Zinsontleding, Woordsoorten, Leestekens en hoofdletters
Woordenschat: Betekenis van het woord, Werkwoorden en Niet-werkwoorden, Spelfouten herkennen, Context van het woord, Zinsontleding, Woordsoorten, Leestekens en hoofdletters