Doelgericht oefenen
in groep 7

In groep 7 leg je de basis voor het schooladvies. Studira helpt met zelfstandig en doelgericht oefenen met de onderwerpen waar je kind in kan verbeteren. Ook voor toetsen. Een uniek leerpad dat zich aanpast aan jouw kind.

Logo 1
Logo 2
Logo 3
Logo 4

Zelfstandig in groep 7

In groep 7 krijgt je kind het voorlopige schooladvies. Ook word je kind steeds zelfstandiger, wordt er met moeilijkere onderwerpen gestart en komt er meer huiswerk.

Oefen gericht en automatiseer

Met Studira oefen je gericht met de vakken waar je je in wilt verbeteren. Je krijgt uitleg bij moeilijke oefeningen en leert automatiseren. Zo wordt het steeds een beetje makkelijker.

Behoud het overzicht

De unieke leerpaden helpen je kind het overzicht te behouden en doelgericht te oefenen, ook met toetsen. Dit geeft rust en focus voor je kind en voor jou als ouder.

Text media image

Grote stappen in groep 7

In groep 7 komt er veel op je kind af. Niet alleen groeit je kind sociaal en emotioneel hard, ook wordt de basis voor het schooladvies gelegd en worden de vakken ingewikkelder. Met name rekenen en begrijpend lezen vinden veel kinderen lastig. De entree- of LVS-toetsen kunnen bovendien spannend voelen.
Meer weten over de vakken?
Bekijk de pagina’s van rekenen en begrijpend lezen.

Text media image

Stel je doel en oefen op eigen niveau

Met Studira oefent je kind zelfstandig en doelgericht met de onderwerpen die je kind lastig vindt. Je stelt een oefendoel, waarna Studira de oefeningen aanbieden op het niveau van jouw kind. Ook als dat voor rekenen groep 6 niveau is, en taal groep 8 niveau. Een uniek leerpad dat past bij jouw kind.

Text media image

Met zelfvertrouwen aan je schoolwerk

Oefening baart kunst, ook in groep 7. Studira helpt met structuur, oefening voor vakken en toetsen. Bij veel oefeningen staat er uitleg wanneer je kind dat nodig heeft. Dit geeft overzicht en focus waardoor je met een goed gevoel aan de slag kan.

Dit vinden andere ouders 👇

 • Minder gespannen voor de toets

  “Mijn kinderen waren telkens gespannen voor de toetsen op school. Het geeft ze rust om overzicht te hebben en te weten wat ze moeten kunnen.”


  Marissa, Amersfoort

 • Voelt zich zelfstandiger

  “Door de oefeningen meerdere keren te doen ontwikkelt het zelfvertrouwen van mijn kind. Het helpt hem op zijn niveau te komen en zelfstandiger te voelen.”


  Nienke, Rotterdam

 • Doelen stellen geeft focus

  “Het spreekt me aan dat Studira doelen stelt met focus voor precies het vak waar mijn zoon moeite mee heeft, op zijn eigen snelheid en niveau.”

  Tirza, Utrecht

Start nu met doelgericht oefenen

Rekenen
Redactiesommen
Begrijpend lezen
Taal

Ontwikkel je zelfvertrouwen en vaardigheden met doelgerichte oefeningen voor de vakken en toetsen in groep 7.

Logo 1
Logo 2
Logo 3